Organski princip proizvodnje podrazumeva korišćenje procesa i opreme koji poštuju okruženje i humani odnos prema životinjama. U ovom procesu, ne koristi se veštačka stočna hrana, a krave od kojih dobijamo mleko uživaju u svom prirodnom okruženju. Kao rezultat toga, svi naši proizvodi prave se u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima.

Prijatelji okoline

Organski proizvodi dobijaju se iz zatvorenog ciklusa proizvodnje koji je strogo kontrolisan, zakonski regulisan i, najbitnije od svega, u skladu sa prirodom.

Zdravi za Vas i Vašu porodicu

Zahvaljujući posebnom procesu proizvodnje, naše mleko i mlečni proizvodi bogati su vitaminima, mineralima, antioksidantima i drugim hranljivim materijama.

Veća životna energija i snaga

Organske proizvode karakteriše veća životna energija i snaga, a upravo ona je odgovorna za održavanje imuniteta, regeneracionih procesa i održavanja vitalnosti ljudskog organizma.

Izvanredan ukus, boja i aroma

Naši proizvodi imaju poseban, prirodni ukus. Zato kontinuirano radimo na proširenju svog asortimana organskih mlečnih proizvoda kako biste svakog dana uživali u prirodnoj aromi koja će Vas vratiti u detinjstvo.

Prijatelji životinja

Na našoj farmi, krave uživaju u slobodnoj ispaši na prostranim pašnjacima, svežem vazduhu i najboljoj organskoj stočnoj hrani koju samostalno proizvodimo.

Vrhunski standardi

Svi naši proizvodi napravljeni su po najvišim evropskim standardima. Zato smo postali nosioci svetski priznatih sertifikata za organsku proizvodnju.

Domaća porodična farma sa 5 zvezdica

Organsko zemljište

Ekološki zdravo tle, očišćeno od uticaja veštačkog đubriva i pesticida.

Organska ishrana krava

Prehrana za krave je proizvedena po principima organske poljoprivrede.

Nega i briga o našim kravama

Naše krave su smeštene u prostrane otvorene štale bez ograda, i slobodno izlaze na pašu.

Prirodno neodoljiv ukus organskog mleka

Naše mleko krasi dobar stari ukus po kom pamtimo dane provedene kod bake na selu.

Strogo kontrolisani kvalitet

Kvalitet prehrane na farmi nadgledaju stručnjaci kontrolne sertifikacione kuće.